Glad tacksam och ödmjuk

SP-Logo-2

I söndags hade föreningen Stockholm Pride årsmöte. och jag blev invald som ledamot i styrelsen.

Tidigare i vintras kontaktades jag av valberedningen som frågade om jag kunde tänka mig att kandidera till styrelsen. Jag blev förvånad och inte så litet smickrad. I nio år har jag jobbat som volontär under Pride, oftast i Pride House, men aldrig tänkt tanken att göra något annat. Visst, jag har suttit i några paneler och dessutom framfört en föreställning som byggde på mina lesbiska BDSM-noveller. Men att sitta i styrelsen för Skandinaviens största HBTQ-event hade aldrig fallit mig in. Men sedan jag fått reda på att flera hade nominerat mig och att valberedningen tyckte det vore bra att jag fanns i styrelsen som representant för trans, äldre och BDSM intressen föll jag till föga.

Jag känner ansvaret för att göra mitt bästa och skall göra allt för att uppfylla förtroendet som årsmötet gav mig. Jag skall ta det litet lugnt i början och inte ta på mig för mycket innan jag blivit varm i kläderna. Men en del ideer har jag redan, vi får se vad det blir av dem.

Vi ses på Priden om inte förr.

Hero_RGB

1350x450_om-foreningen