Fem månader har gått

sedan jag fick min könsbekräftande operation.

Och jag måste säga att jag är mycket nöjd. Frånsett en liten incident efter två veckor hemma då en yttepytten liten bit vävnad i de yttre delarna dog och måste klippas bort har läkandet gått som förväntat.

Dock känner jag fortfarande smärta ibland runt själva neovaginan, som läkarna kallar min nya fina fitta. Enligt min kirurg, Kalle, kan det dröja upp till sex månader innan den smärtan försvinner helt.

Två gånger om dan kör jag också stavträning. Det innebär att jag för in en dildoliknande sak och låter den vara inne i en halvtimme. Detta för att musen inte skall växa ihop.

Och efter sommaren är det dags för nästa operation. Småjusteringar och tillsnyggningar av muttan skall göras. Då skall jag också få påfyllning i brösten som i dagsläget är väldigt små. Inga stora bomber men en storlek som passar min långa smala kropp.

Om ni går och ser utställningen Fittröra kan ni se min mus. Det lär dock vara svårt att se vilken som är min. 🙂 Det är också möjligt att ni kan komma att se mig på den utställning WikiMedia har i Livrustkammaren under Stockholm Pride. Om det blir de avklädda och/eller påklädda bilderna vet jag inte.

Jag har några gånger vaknat av att jag fått orgasm. 😉 Och härom morgonen gav jag mig själv en i vaket tillstånd. Härligt! Nu vet jag att den delen funkar. 😉