I’m back! Nu igen

back

Senaste halvåret eller så har jag varit minst sagt slarvig med att uppdatera mina bloggar.

Anledningarna är flera. Men två, förutom min lathet, har bidragit till sakernas tillstånd.

Jag råkade spilla kaffe i tangentbordet på min laptop. Trots ihärdiga försök lyckades jag inte fixa det. Ett externt tangentbord löste delvis problemet. Men det blev ganska bökigt. Fick dock en litet äldre Thinkpad av en vän, Tack Tiq. En del kontakter glappade litet men den funkade OK.

Ett större problem var min åtkomst till nätet. Jag hade sedan ett bra tag sen bara åtkomst via wifi-delning på mobilen. Och snålade med den för att spara på surfpotten. Nu har vi dock fått rejält nätverk i huset. Och 100/100 uppkoppling ingår i hyran.

Så nu skall den här damen börja blogga regelbundet igen.

Jo, jag lovar! 🙂

Er Lady Caisa