Aj, aj, aj!

Efter gårdagens rehabträning har jag rejäl träningsvärk i benen.

Det blev en rejäl genomkörare. Det har ju varit ett långt uppehåll på grund av helgerna. Men huga vad skönt det var att komma igång igen.  Jag borde ha kört det schema jag fått för att köra hemma. Men det bidde tyvärr inte mycket av det, förrän de senaste dagarna. Inte heller har det blivit mycket av de dagliga promenaderna. Där skyller jag på det tråkiga vädret. Okul att ge sig ut utan mål i gråväder och kyla. Lägg därtill blåst och regn så inser ni hur oinspirerad jag varit.

Men nu när helgerna är över och årshjulet är i startläge skall jag satsa på att snart vara i form. Till att börja med i ”normal” form, den siktar jag på att uppnå senast i slutet av februari.  Nästa mål blir att jogga/springa några kilometer utan att känna det som om jag håller på att stupa. Och under Prideveckan skall jag vara med i Run for Pride.

Även om jag gnäller litet idag över träningsvärken så känner jag mig nöjd, glad, stolt och tillfreds. Ser verkligen fram emot måndag och nästa träningspass. Kommer att köra varje måndag och fredag.