Det här med att dejta

Jag har inte riktigt fattat vad det innebär. Är det att träffa någon, förmodligen via nätet, och att båda hoppas/förutsätter att det skall leda till något?

De förhållanden jag haft har oftast börjat på helt andra sätt. Hon som blev mor till mina barn träffade jag på Gärdet vid en vietnamdemonstration -67. Pratade med henne när min kusin dök upp. Han erbjöd sig att skjutsa hem henne. Ungefär när vi på Nynäsvägen passerade Söderstadion kysstes vi plötsligt. Vi var ihop i många år och fick två barn.

Ett annat förhållande började på en klubb i Stockholm. Också den gången fann jag mig plötsligt i en intensiv het kyss. Så har det nästan alltid varit.

De onenightstands och korta förhållanden jag har haft har också följt samma mönster. Möten som börjat på nätet och varit mer eller mindre inriktade på att hamna i säng eller inleda någon sorts förhållande har varit mer eller mindre misslyckade.

I skrivande stund är jag alldeles singel. Har ni några tips på hur en 71-år gammal lesbisk transkvinna skall göra för att finna någon?